Maakuntalaulujen rooli identiteetin muovautumisessa koulumusiikissa - Kallio, Veera (2024)
Tutkielmani tavoitteena on kartoittaa maakuntalaulujen roolia osana identiteetin muovautumista, sekä tämän näyttäytymistä ja sovellettavuutta koulumusiikissa. Lähtökohtainen ajatus oli, kuinka musiikki kuuluu osaksi kulttuuria, sekä kuinka se ohjaa identiteetin muovautumista.