Sosiaalisen median yhteydet liikuntamotivaatioon - Kyyrä, Satu (2024)
Tämän kandidaatin tutkielman tarkoitus on tutkia, minkälaisia yhteyksiä tutkimuksissa on löydetty sosiaalisen median ja liikuntamotivaation välillä. Tämä aihe on valittu sen takia, koska sosiaalisen median käytön lisääntymisen myötä on tärkeää tehdä tutkimusta sen mahdollisista positiivisista ja negatiivisista vaikutuksista liikuntamotivaatioon. Kun tutkimusta ja tietoa syntyy aiheesta, pystytään ihmisten liikuntatottumuksiin mahdollisesti vaikuttamaan sosiaalisen median avulla.