English here, English there, English everywhere : language showering material package for English language learning in early childhood education classrooms (ages 3-6) - Leppäkangas, Maiju (2024)
Varhainen kielenoppiminen sijoittuu aikaan ennen oppivelvollisuuden alkamista ja se voidaan jakaa kahteen ikäryhmään: varhaisiin kielenoppijoihin (iät 7–12) sekä erityisen varhaisiin kielenoppijoihin (iät 3–6). Tämä materiaalipaketti on tarkoitettu varhaiskasvatuksen henkilökunnalle, joka työskentelee erityisen varhaisten kielenoppijoiden kanssa.