Kirjallisuuskatsaus liukkaisiin ohjelmistoihin soveltuvista tekniikoista ja arkkitehtuureista - Autto, Teemu (2024)
Liukkaille ohjelmistoille kohdistuu omat vaatimukset, jotka poikkeavat perinteisistä ohjelmistoista. Tässä katselmuksessa tarkastellaan pilvipalveluista tuttuja tekniikoita liukkaiden ohjelmistojen viitekehyksessä.