Testausarkkitehtuuri ohjelmistotestauksessa - Mikkonen, Santeri (2024)
Ohjelmistojen ja järjestelmien kasvaessa monimutkaisemmiksi ohjelmistotestauksen merkitys ohjelmistokehityksessä korostuu. Testauksen on oltava hallittua ja luotettavaa, ja testausarkkitehtuuri pyrkii vastaamaan tähän määrittelemällä testausjärjestelmän, testausympäristöt, testausautomaation sekä arkkitehtoniset kuvaukset ja näkökulmat.