Fyysisen aktiivisuuden merkitys alakouluikäisten lasten pedagogiseen hyvinvointiin koulupäivän aikana luokanopettajien näkökulmasta - Korpipää, Pekka; Pohjola, Jonna (2024)
Tässä pro gradu -tutkielmassa tutkimme alakouluikäisten omaehtoista-, sekä ohjattua lasten fyysistä aktiivisuutta koulupäivän aikana luokanopettajien näkökulmasta.