Lahjakkuuden tunnistamisen menetelmät jalkapallossa - Peltoniemi, Joakim (2024)
Tämän kirjallisuuskatsauksen tarkoituksena oli selvittää lahjakkuuden tunnistamiseen ja pelaajien valitsemiseen liittyviä menetelmiä ja haasteita jalkapallossa. Tätä varten katsauksessa perehdyttiin laajasti lahjakkuuteen käsitteenä. Katsaus sisältää myös jalkapallon lajianalyysiä.