Kyberturvallisuuden opetussisältö peruskoulussa - Saari, Hanna (2024)
Nykyisin kyberturvallisuuden osaamisesta puhutaan usein kansalaistaitona. Kouluissa ei kuitenkaan toistaiseksi tarjota erillistä kyberturvallisuuden opetusta, mutta joitakin kyberturvallisuuteen liitettäviä aiheita opetetaan opetussuunnitelman mukaan ns. laaja-alaisena oppimisena, integroituna osaksi muiden aineiden opetusta.