Ohjausalan opiskelijoiden kulttuuria koskevat arkiteoriat - Salmi, Ilari; Sahin, Sofia (2024)
Tässä tutkimuksessa tarkasteltiin ohjausalan opiskelijoiden kulttuuria koskevaa ajattelua ja sitä, että antaako kerätty aineisto tukea kulttuuria koskevien arkiteorioiden teoreettiselle mallille. Lisäksi tarkasteltiin monikulttuurisuuskysymysten tuttuutta ja monikulttuurisuuden käsittelyä opinnoissa ohjausalan opiskelijoiden ajattelussa näkyvien kulttuuria koskevien arkiteorioiden selittäjinä. Tutkimuksen tavoitteena oli tuottaa lisää tietoa ohjausalan opiskelijoiden kulttuuria koskevasta ajattelusta.