Algoritmeja polunetsintään peleissä - Vasama, Antti (2024)
Tutkielmassa käydään läpi polunetsintää peleissä käytännön toteutuksien kautta. Toteutettuna ovat A* ja IDA* -algoritmit, jotka ovat yleisesti käytettyjä peleissä, mutta tämän lisäksi myös verkkoteorian perusalgoritmeja, kuten leveyshaku ja syvyyshaku, joiden kautta A* ja IDA* -algoritmit voidaan ajatella. Myös A* ja IDA* -algoritmeihin tarvittavaa heuristiikkaa esitellään. Kaikki algoritmit ovat toteutettu c++ -kielellä.