Liikunnan yhteys koulumenestykseen - Heikkilä, Miisa (2024)
Tämän tutkielman tarkoituksena on kuvata liikunnan ja koulumenestyksen välistä yhteyttä ja siihen yhteydessä olevia tekijöitä. Viime vuosina suomalaisten lasten ja nuorten liikkuminen on vähentynyt sekä koulumenestys heikentynyt PISA-tuloksien perusteella, minkä vuoksi on tärkeää olla tietoinen liikunnan ja koulumenestyksen välisestä suhteesta sekä siitä, voiko liikunnan avulla edistää lasten ja nuorten koulumenestystä.