”Köyhyys saadaan syntymälahjaksi” : ylisukupolvinen köyhyys kokemuksena - Ojala, Taru (2024)
Lapsuudessa koetulla köyhyydellä saattaa joskus olla kauaskantoiset vaikutukset yksilön elämään. Tutkielmani tarkoituksena on selvittää, miten ylisukupolvisesti köyhät kokevat köyhyyden. Hyödynnän aineiston analysoinnissa pystyvyyslähestymistapaa, koska sen avulla on mahdollista syventää käsitystä köyhyyden kokemuksesta.