Ketterien menetelmien empiiriset hyödyt ja haasteet: systemaattinen kirjallisuuskatsaus - Rytkönen, Jussi-Pekka (2024)
Ketterät menetelmät ovat yleisesti ohjelmistokehityksessä käytettyjä projektinhallintaan liittyviä menetelmiä. Niiden käyttäminen on tänä päivänä todella yleistä ja niihin liittyy paljon etenkin positiivisia olettamuksia. Niitä käyttämällä esimerkiksi saavutetaan parempia tuloksia ja halvemmat kustannukset. Menetelmien yleisyyden ja niihin liittyvien olettamuksien vuoksi on tärkeää tutkia, mitä empiirisiä tutkimustuloksia menetelmistä oikeasti on olemassa.