Strategic Overview of Applying Artificial Intelligence on the Future Battlefield - Heng, Leo (2024)
Tämä tutkimus tarjoaa kattavan strategisen katsauksen tekoälyn (AI) sovelta-misesta tulevaisuuden sodankäynnissä ja konfliktitilanteissa. Tutkimus syven-tyy tekoälyn teknologisiin perusteisiin, mukaan lukien suuret datamäärät, suorituskykyinen laskenta ja koneoppimisalgoritmit, ja tarkastelee kognitii-visia prosesseja, jotka mahdollistavat tekoälyjärjestelmien havainnoinnin, päätöksenteon ja toiminnan sotilaallisessa kontekstissa. Tutkimus käsittelee myös tekoälyn integrointia fyysiseen maailmaan, korostaen mahdollisuuksia parantaa toiminnallista tehokkuutta ja päätöksentekokykyä.