Interaktiivisen mikrokurssin toteuttaminen ActivePresenterillä - Kaukoharju, Jenni (2024)
Mikrokurssit ovat yritysten kannalta tehokas tapa hyödyntää jatkuvaa oppimista ja kehittää työntekijöiden osaamista. Mikrokurssien avulla voidaan siirtää yliopiston tutkimus- ja kehittämistoiminnan seurauksena syntynyttä tietoa elinkeinoelämän käyttöön, jolloin huomioidaan Suomessa yliopistojen tehtäviin kuuluva yhteiskunnallinen vuorovaikutus. 1.1.2021 voimaan tullut korkeakoulujen uusi rahoitusmalli kannustaa yliopistoja jatkuvaan oppimiseen liittyvän koulutuksen kehittämiseen nostamalla sen osuutta rahoituksesta kahdesta prosentista viiteen prosenttiin.