Фотоконтент микроселебрити, привлекающий внимание пользователей социальной сети Инстаграм - Rautio, Elina (2024)
Tutkimuksen avulla pyrittiin analysoimaan mikrojulkkisten visuaalista sisältöä Instagramissa, koska se on ollut merkittävä tekijä heidän suosionsa rakentumisessa. Tutkimuksen tavoitteena oli saada selville, millainen sisältö venäläisten mikrojulkkisten valokuvissa kiinnostaa eniten Instagramin käyttäjiä, erityisesti tutkijan omia seuraajia.