Käyttäjien kokemus evästeilmoituksista - Salo, Santtu (2024)
Käyttäjän suostumuksen tiedonkeruuseen hankkivien evästeilmoitusten käyttö on yhä yleisempää internetissä. Tämä tutkielma perehtyy käyttäjien kokemukseen evästeilmoituksista ja sen mahdollisia vaikutuksia evästeilmoituksiin vastaamisen kannalta.