Positiivinen pedagogiikka liikunnanopetuksessa ja sen yhteys kouluhyvinvointiin - Kopra, Juuso (2024)
Tämä kandidaatintutkielma tarkastelee positiivisen pedagogiikan käyttömahdollisuuksia liikunnanopetuksessa ja sen vaikutuksia oppilaan kouluhyvinvointiin. Tutkielmassa perehdytään positiivisen pedagogiikan ilmenemiseen koulumaailmassa ja liikunnanopetuksessa. Lisäksi tutkielmassa avataan kouluhyvinvoinnin käsitettä ja sen tilaa Suomessa. Kiinnostuneisuus aiheenvalintaan kohtaan pohjautuu mielenkiintoon oppilaiden kouluhyvinvointiin vaikuttamisesta ja halusta kehittyä liikunnanopettajana.