Aikuisopiskelijoiden minäpystyvyyskäsityksiä elinikäisestä oppimisesta - Lahtinen, Matleena (2024)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, millaisia minäpystyvyyskäsityksiä aikuisopiskelijoilla on elinikäisestä oppimisesta. Tutkimus on kvalitatiivinen ja aineisto kerättiin teemahaastatteluin. Teemahaastattelut toteutettiin yksilöhaastatteluina ja haastateltavana oli seitsemän aikuisopiskelijaa, jotka olivat iältään yli 40-vuotiaita. Tutkimuksen aineisto analysoitiin hyödyntäen aineistolähtöistä sisällönanalyysia.