Tekoäly opiskelijan tukena koulunkäynnissä - Röyskö, Jami (2024)
Tutkielmassa tutkitaan tekoälyn käyttöä oppilaiden koulutyöskentelyn ja opiskelun tukena. Työssä tutkitaan minkälaisia seurauksia tekoälyn käytöllä on opiskelijoiden arjessa.