Digitalisaation vaikutus yläkoulussa - Niukkanen, Martti (2024)
Tässä tutkielmassa aiheena on digitalisaation vaikutukset suomalaisessa yläkoulussa. Tarkastelu tapahtuu PISA-tuloksia seuraamalla, sekä opettajien tuomien ongelmien esiinnostamisella. Ongelmien pohtiminen ja niiden ratkaisut ovat keskeinen osa työn sisältöä. Tulevaisuuden haasteena myös tekoäly on tuotu esille.