"Egal in welchem Land man ist, man ist halt immer der Tourist" : Ethno-Kulturelle Zugehörigkeit der Deutschtürken - Rahunen, Jenna (2024)
Saksa on varsinkin viime vuosina muuttunut multikulttuurisemmaksi, minkä vuoksi on tärkeä tutkia, miten yhteiskunnan jäsenet, tässä tapauksessa saksalaisturkkilaiset, omaa kuuluvuuttansa yhteiskuntaan kuvaavat. On tärkeä selvittää, kokevatko henkilöt olevansa osa saksalaista vai turkkilaista kulttuuria, vai molempia. Saksalaisturkkilaisten määrä Saksassa on suuri, minkä vuoksi molempiin tai vain toiseen kulttuuriin kuuluminen on monille arkipäivää.