ADHD-oireiden, käyttäytymisen ongelmien ja opettajan tunnetuen yhteydet kiusatuksi joutumiseen - Kokko, Eeva; Saha, Riikka (2024)
Tämän pro gradu -tutkielman tarkoituksena oli selvittää, missä määrin oppilaan ADHD-oireilu, käyttäytymisen ongelmat ja kokemus opettajalta saadusta tunnetuesta ovat yhteydessä kiusatuksi joutumiseen. Tarkastelimme myös, onko ADHD-oireilu yhteydessä kiusatuksi joutumiseen, kun käyttäytymisen ongelmat on huomioitu, ja muuntaako opettajalta saatu tunnetuki kiusatuksi joutumisen kokemuksia oppilailla, joilla on ADHD-oireilua tai käyttäytymisen ongelmia.