Palvelunestohyökkäysten toiminta ja torjunta - Ojanen, Arttu (2024)
Tässä tutkielmassa perehdytään palvelunestohyökkäyksiin ja niiden eri hyökkäys- ja torjuntakeinoihin. Tutkielman tavoitteena on antaa lukijalle yleiskuva palvelunestohyökkäyksistä ja niiden toiminnasta. Tutkielmassa esitellään protokollapinon mukaisesti ensin kuljetus- ja verkkokerroksen hyökkäys- ja torjuntakeinoja. Tämän jälkeen esitellään myös sovelluskerroksen hyökkäys- ja torjuntakeinoja.