Kohdistetun mainonnan vaikutus kuluttajan ostokäyttäytymiseen - Aunttila, Jere (2024)
Tämä tutkimus tutkii kohdennettua mainontaa ja sen vaikutuksia kuluttajien ostokäyttäytymiseen. Ne ovat tärkeitä ja ajankohtaisia aiheita, ja siksi niitä tulee tutkia syvemmin. Tutkimuksen tarkoituksena on auttaa kuluttajia ja markkinoijia ymmärtämään digitaalisen markkinoinnin toimintaa ja sen vaikutusta. Tutkimusaihe on erityisen merkityksellinen nykypäivänä, sillä kohdennettu mainonta on keskeinen osa digitaalista markkinointia ja kuluttajakokemuksen hallintaa. Aiempien tutkimusten tutkimustulosten avulla voidaan todeta, että yritykset investoivat yhä enemmän resurssejaan kohdennettuun mainontaan pyrkien tavoittamaan oikeat asiakkaat oikeaan aikaan ja oikealla viestillä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että perinteinen massamarkkinointi ei enää vastaa yksilöllisten kuluttajatarpeiden kasvavaan monimuotoisuuteen ja odotuksiin.