_version_ |
1809903459205382144
|
annif_keywords_txtF_mv |
terveysvaikutukset
marjat
polyfenolit
fenoliset yhdisteet
flavonoidit
|
annif_uris_txtF_mv |
http://www.yso.fi/onto/yso/p15449
http://www.yso.fi/onto/yso/p6656
http://www.yso.fi/onto/yso/p8756
http://www.yso.fi/onto/yso/p23393
http://www.yso.fi/onto/yso/p6771
|
author |
Moisio, Henni
|
author2 |
Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta
Faculty of Sciences
Kemian laitos
Department of Chemistry
Jyväskylän yliopisto
University of Jyväskylä
Kemia
Chemistry
4038
|
author_facet |
Moisio, Henni
Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta
Faculty of Sciences
Kemian laitos
Department of Chemistry
Jyväskylän yliopisto
University of Jyväskylä
Kemia
Chemistry
4038
Moisio, Henni
|
author_sort |
Moisio, Henni
|
building |
Jyväskylän yliopisto
JYX-julkaisuarkisto
|
datasource_str_mv |
jyx
|
department_txtF |
Kemian laitos
|
faculty_txtF |
Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta
|
first_indexed |
2024-05-14T20:00:33Z
|
format |
Kandityö
|
format_ext_str_mv |
Opinnäyte
Kandityö
|
free_online_boolean |
1
|
fullrecord |
<?xml version="1.0"?>
<qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Syötävien marjojen polyfenolit ja niiden terveysvaikutuksia ihmiselle</title><creator>Moisio, Henni</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Kemian laitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Chemistry</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyväskylän yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyväskylä</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Kemia</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Chemistry</contributor><contributor type="oppiainekoodi">4038</contributor><subject type="yso">terveysvaikutukset</subject><subject type="yso">marjat</subject><subject type="yso">antioksidantit</subject><subject type="yso">polyfenolit</subject><subject type="yso">fenoliset yhdisteet</subject><subject type="yso">flavonoidit</subject><available>2024-05-14T06:57:38Z</available><issued>2024</issued><type lang="en">Bachelor's thesis</type><type lang="fi">Kandidaatintyö</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/94806</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-202405143574</identifier><language type="iso">fi</language><rights type="copyright" lang="fi">Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="copyright" lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><rights type="accessrights" lang="fi">Tekijä ei ole antanut lupaa avoimeen julkaisuun, joten aineisto on luettavissa vain Jyväskylän yliopiston kirjaston arkistotyösemalta. Ks. https://kirjasto.jyu.fi/kokoelmat/arkistotyoasema..</rights><rights type="accessrights" lang="en">The author has not given permission to make the work publicly available electronically. Therefore the material can be read only at the archival workstation at Jyväskylä University Library (https://kirjasto.jyu.fi/collections/archival-workstation).</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202405143574</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/94806/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202405143574.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-202405143574.pdf" type="application/pdf" length="745681" sequence="1"/><recordID>123456789_94806</recordID></qualifieddc>
|
id |
jyx.123456789_94806
|
language |
fin
|
last_indexed |
2024-09-03T10:52:46Z
|
main_date |
2024-01-01T00:00:00Z
|
main_date_str |
2024
|
online_boolean |
1
|
online_urls_str_mv |
{"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/94806\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202405143574.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-202405143574.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
|
publication_first_indexed |
2024-05-14T20:00:33Z
|
publishDate |
2024
|
record_format |
qdc
|
source_str_mv |
jyx
|
spellingShingle |
Moisio, Henni
Syötävien marjojen polyfenolit ja niiden terveysvaikutuksia ihmiselle
terveysvaikutukset
marjat
antioksidantit
polyfenolit
fenoliset yhdisteet
flavonoidit
|
subject_txtF |
Kemia
|
thumbnail |
https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_94806&index=0&size=large
|
title |
Syötävien marjojen polyfenolit ja niiden terveysvaikutuksia ihmiselle
|
title_full |
Syötävien marjojen polyfenolit ja niiden terveysvaikutuksia ihmiselle
|
title_fullStr |
Syötävien marjojen polyfenolit ja niiden terveysvaikutuksia ihmiselle
Syötävien marjojen polyfenolit ja niiden terveysvaikutuksia ihmiselle
|
title_full_unstemmed |
Syötävien marjojen polyfenolit ja niiden terveysvaikutuksia ihmiselle
Syötävien marjojen polyfenolit ja niiden terveysvaikutuksia ihmiselle
|
title_short |
Syötävien marjojen polyfenolit ja niiden terveysvaikutuksia ihmiselle
|
title_sort |
syötävien marjojen polyfenolit ja niiden terveysvaikutuksia ihmiselle
|
title_txtP |
Syötävien marjojen polyfenolit ja niiden terveysvaikutuksia ihmiselle
|
topic |
terveysvaikutukset
marjat
antioksidantit
polyfenolit
fenoliset yhdisteet
flavonoidit
|
topic_facet |
antioksidantit
fenoliset yhdisteet
flavonoidit
marjat
polyfenolit
terveysvaikutukset
|
url |
https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/94806
http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202405143574
|
work_keys_str_mv |
AT moisiohenni syötävienmarjojenpolyfenolitjaniidenterveysvaikutuksiaihmiselle
|