Tekstiä generoivan tekoälyn hyödyntäminen oppimisessa - Kuisma, Petteri (2024)
Tämä kandidaatintutkielma on kirjallisuuskartoitus tekstiä generoivan tekoälyn hyödyntämiseen oppimisessa ja sen vaikutuksiin opetuksessa. Tutkielmassa myös perehdytään lyhyesti tekoälyn käsitteen historiaan ja ChatGPT:n toimintaan sekä pohditaan opetuksen ja tekoälyn tulevaisuuden näkymiä.