Luontoliikunta ja psyykkinen hyvinvointi - Rinta-Keturi, Anni (2024)
Tämä kandidaatintutkielma on kirjallisuuskatsaus, jossa käytetään lähteinä sekä kotimaisia että kansainvälisiä vertaisarvioituja tutkimusartikkeleita. Tämän kandidaatintutkielman tarkoitus on selvittää, miten luontoliikunta on yhteydessä psyykkiseen hyvinvointiin. Keskityn tutkielmassani suomalaisten luontoliikunta-aktiivisuuteen sekä psyykkiseen hyvinvointiin, mutta esittelen myös kansainvälisiä tutkimustuloksia.