Sosiaalisen median käyttäjän digitaalinen jalanjälki ja sen hallinta - Töhönen, Viljami (2024)
Avointen lähteiden tiedustelu on noussut keskeiseksi keskustelunaiheeksi etenkin internetin ja Ukrainan sodan takia. Yksi avointen lähteiden tiedustelun sovelluskohde on sosiaalisen median käyttäjän digitaalisen jalanjäljen tarkastelu. Pahimmassa tapauksessa digitaalinen jalanjälki voi kääntyä käyttäjää vastaan. Sosiaalisen median käyttäjien onkin hyvä olla tietoinen omasta digitaalisesta jalanjäljestään ja mahdollisista hallintatavoista.