Lapsen oikeuksiin perustuva sosiaalityö vanhempien erotilanteessa - Ronkainen, Jonna-Mari (2024)
Tutkimuksen tarkoituksena oli tuottaa tietoa, kuinka lapsen oikeuksiin perustuvaa sosiaalityötä toteutetaan vanhempien erotilanteessa ja millaisia sosiaalityön keinoja lapsen tukemiseen siinä tilanteessa on.