Yleisimmät orgaaniset väriainemolekyylit biomolekyylien kuvantamisessa - Niemelä, Viena (2024)
Tämän kandidaatintutkielman kirjallisessa osiossa käsitellään orgaanisia väriaineita ja niiden käyttöä biomolekyylien kuvantamisessa. Tutkielmassa syvennytään tarkemmin erityisesti syaniiniväriaineiden, mutta myös BODIPY-yhdisteiden biokuvantamiseen liittyviin ominaisuuksiin, rakenteeseen ja synteesiin.