Metaversumit opetuskäytössä - Vainio, Tuomas (2024)
Tässä Kandidaatintutkielmassa käydään läpi miten metaversumeita ollaan käytetty, käytetään, ja mahdollisesti myös tullaan käyttämään opetuksessa eri aloilla ja koulutusasteilla. Tutkielman tavoitteena on avata lukijalle esiteltävien tutkimusten avulla erilaisia tapoja ja mahdollisuuksia, mitä metaversumit voivat opetuskäytössä mahdollistaa.