Integroiva kirjallisuuskatsaus työhyvinvoinnista hybridityössä sosiomateriaalisella viitekehyksellä - Rekonen, Iida (2024)
COVID-19 -pandemian seurauksena monet organisaatiot ovat siirtyneet niin kutsuttuun hybridimalliin, jossa työ jakaantuu etätyön ja työpaikalla tehdyn työn välillä. Hybridityö muuttaa työn sosiaalista ja materiaalista ympäristöä, mikä on yhteydessä myös kokemuksiin työhyvinvoinnista. Viestintäteknologiat mahdollistavat hybridityön spatiotemporaalisen joustavuuden ja sitovat työhyvinvoinnin kokemukset hybridityössä sosiomateriaaliseen viitekehykseen.