Value-based sponsorship between municipality and top-division sport clubs - Pirskanen, Santtu (2024)
Urheilusponsoroinnista on kasvanut modernissa yhteiskunnassa merkittävä liiketoiminnan muoto. Sponsorointia on tutkittu viime vuosikymmeninä akateemisesti, mutta tutkimukset ovat keskittyneet yksityisten yritysten näkökulmaan. Varsinkin pohjoismaisissa yhteiskunnissa myös julkiset instituutiot, kuten kunnat, sponsoroivat paikallisia urheiluseuroja. Tämä tutkimus tutkii urheilusponsorointia kunnan näkökulmasta.