Narrative positioning of sub-Saharan migrant workers in the United Arab Emirates - Wusu, Veera (2024)
Maisterintutkielma tarkastelee Saharan eteläpuolisesta Afrikasta lähteneiden Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa (UAE) työskentelevien siirtotyöläisten narratiiveja. Aineistona on seitsemän siirtolaisen haastattelut, joista neljän narratiiveja on tarkasteltu yksityiskohtaisemmin. Haastattelut on toteutettu Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa keväällä 2015. Tutkielman tavoitteena on valottaa jokapäiväisistä tapahtumista kerrottujen tarinoiden ja Arabiemiirikunnissa elävien siirtotyöläisten elämään linkittyvien laajojen yhteiskunnallisten ja globaalien ilmiöiden suhdetta.