Työelämän Zoom-uupumuksen tutkimus viestinnän ja vuorovaikutuksen näkökulmasta vuosina 2020–2023 : systemaattinen kirjallisuuskatsaus - Pikkarainen, Mette (2024)
Tässä maisterintutkielmassa tutkittiin työelämän Zoom-uupumusta viestinnän ja vuorovaikutuksen näkökulmasta. Tutkielma toteutettiin systemaattisena kirjallisuuskatsauksena. Tavoitteena oli kuvata ja jäsentää, miten työelämän Zoom-uupumusta on tutkittu ja kuvattu viestinnän ja vuorovaikutuksen näkökulmasta vuosien 2020–2023 tutkimuskirjallisuudessa. Työlle asetettiin kaksi tutkimuskysymystä, jotka ohjasivat tarkastelemaan Zoom-uupumuksen ilmenemiseen vaikuttavia tekijöitä sekä Zoom-uupumusta ennaltaehkäiseviä ja vähentäviä tekijöitä ja keinoja.