Sosiaalityöntekijän roolit päihdehuollossa : fenomenologinen tulokulma käytännön tiedostamattomiin rooleihin - Kangasharju, Eemeli (2023)
Kandidaatintutkielma nostaa esiin osittain empiirisesti tutkimusartikkeleista havaittavia teoreettisia sosiaalityöntekijän rooleja, joita vertasin päihdesosiaalityön kontekstiin. Tutkielma on luonteeltaan kuvaileva kirjallisuuskatsaus. Tutkielman tavoitteena oli vähentää päihdesairauden sosiaalista stigmaa ja toisarvoisuutta fenomenologisella tulokulmalla sosiaalityöhön ja työntekijän rooleihin.