Pitkäaikaishankkeiden tuloutus ja uuden ERP-järjestelmän luomat mahdollisuudet osatuloutukselle Oy SKF Ab:ssa - Koskenranta, Justus (2024)
Kirjanpitolain 5:4 §:n mukaan pitkäaikaishankkeesta syntyvä tulo voidaan kirjata tuotoksi hankkeen valmistusasteen perusteella eli sitä mukaa, kun hankkeen valmistumisprosessi etenee. Tässä laadullisessa tapaustutkimuksessa pyritään selvittämään pitkäaikaishankkeiden nykyistä tuloutuskäytäntöä ja uuden ERP-järjestelmän luomia mahdollisuuksia osatuloutusmenetelmän käyttöönotolle Oy SKF Ab Muuramen toimipisteessä. Tutkimuksen empiirisessä osassa on sovellettu etnografista tutkimusotetta ja tämän perusteella tutkimusaineistona on hyödynnetty puolistrukturoituja teemahaastatteluja sekä osallistuvaa havainnointia tutkimuskysymysten selvittämiseksi.