"Isovanhemmuus tarkoittaa pappaa ja mummia, joiden rooli on elämässä tärkeä." : neljäsluokkalaisten käsityksiä isovanhemmista osana perhettä - Manninen, Maria (2024)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, millaisia käsityksiä neljäsluokkalaisilla oli isovanhemmista ja millainen asema heidän mielestään isovanhemmilla on perheessä. Lisäksi tutkimuksessa keskityttiin siihen, millä tavoin lapset kokivat isovanhempien osallistuvan heidän elämäänsä.