Makea maailma : etnisyyden kuvaukset Osakeyhtiö Hellas Aktiebolaget Makeistehtaan karamellikäärepapereissa vuosina 1910–1929 - Kivivuori, Elli (2024)
Etnisyyden kuvaukset Osakeyhtiö Hellas Aktiebolaget Makeistehtaan karamellikäärepapereissa vuosina 1910–1929