”Tää koko APO on ollu kyl särö” : opiskelijoiden kokemuksia Covid-19-pandemian aikana toteutuneesta aikuiskouluttajan pedagogisten opintojen etätoteutuksesta - Lilli, Sonja; Meronen, Niina (2024)
Tässä pro gradu -tutkielmassa on tarkasteltu opiskelijoiden kokemuksia Jyväskylän yliopiston aikuiskouluttajan pedagogisten opintojen etätoteutuksesta Covid-19-pandemiaa hillitsevien toimenpiteiden aikana v. 2020–2021. Maailmaa koetellut pandemia rajoitustoimenpiteineen vauhditti myös yliopistomaailmassa etäopetuksen haltuunottoa niin opiskelijoiden kuin opetushenkilökunnankin kohdalla. Kokemukselliseen oppimiseen perustuvia aikuiskouluttajan pedagogisia opintoja (APO) ei aiemmin ollut järjestetty etätoteutuksena.