Koululiikunnan soveltaminen ja siihen kaivattu tuki perusopetuksen liikunnantunneilla - Kosola, Reeta (2024)
Tässä tutkimuksessa tarkasteltiin opettajien kokemuksia soveltavasta koululiikunnasta sekä sitä, millaista tukea sen toteuttamiseen kaivattaisiin. Tutkimuksen tarkoituksena on kartoittaa sitä, millaisia keinoja opettajilla on liikunnan soveltamisen toteuttamiseksi ja toisaalta sitä, millaisin tukikeinoin liikunnanopetuksen soveltamista voitaisiin helpottaa.