Systeemisen toimintamallin avulla kohti vaikuttavaa lastensuojelua - Valén, Kati (2023)
Tämän integratiivisen kirjallisuuskatsauksen tarkoitus oli tarkastella lastensuojelun systeemistä toimintamallia vaikuttavuuden näkökulmasta. Tutkielman tarkoituksena oli löytää systeemisen toimintamallin elementtejä, jotka tukevat tai estävät sosiaalityöntekijää toteuttamasta vaikuttavaa lastensuojelun työtä.