”Musta tuntuu, etten oo tarpeeksi queer” : bi-naisten kokemukset omasta seksuaali-identiteetistä Jodelin bi-naiset-kanavalla - Dhima, Izabella (2024)
Tutkimuksessa tarkastelen biseksuaalien naisten kokemuksia omasta seksuaali-identiteetistä. Työn tavoitteena on selvittää, millaisia biseksuaalisuuteen liittyviä kokemuksia naiset kuvaavat, miten tutkimani bi-naiset määrittelevät biseksuaalisuuden sekä mitkä asiat voivat toimia biseksuaalista identiteettiä vahvistavina ja heikentävinä tekijöinä. Tutkimuksen aineisto koostuu Jodelin bi-naiset-kanavalta kerätyistä verkkokeskusteluista. Keskusteluketjuja kertyi yhteensä 23 ja ne sisältävät noin 150 yksittäistä analysoitavaa kommenttia.