Koneoppiminen radiologiassa - Patronen, Saska (2024)
Koneoppiminen on kehittynyt viime aikoina nopeaa vauhtia ja sitä on sovellettu monilla eri aloilla. Tässä kirjallisuuskatsauksessa käsitellään koneoppimisen soveltamista radiologian kuvantamisessa ja siihen liittyviä haasteita. Tutkielmassa käytiin läpi kolmea sovelluskohdetta kuvantamisessa sekä havaittiin koneoppimiseen liittyviä haasteita radiologiassa. Haasteille kuitenkin löytyi ehdotettuja ratkaisuja.