Rasprostranenie russkogo jazyka v Estonii posle prisoedeninia k Sovetskomy Sojuzu - Pavlova, Daria (2024)
Tässä kandidaatintutkielmassa tutustun Viron historiaan ja erityisesti Neuvosto-Virossa tehtyihin kielipoliittisiin päätöksiin. Kerron yleisesti Viron historiasta, jonka jälkeen syvennyn tutkimaan Neuvostoliiton hallinnon asettamia kielipoliittisia päätöksiä Virolle, joiden avulla pyrittiin vakiinnuttamaan venäjän kielen asemaa toisena kielenä Virossa.