Vertaileva tutkimus Esineiden Internetin ja perinteisten teknologioiden välillä vanhustenhoidon näkökulmasta - Saarinen, Santeri (2024)
Vertaileva tutkimus Esineiden Internetin ja perinteisten teknologioiden välillä vanhustenhoidon näkökulmasta.