Sota, media ja suomalainen lapsi : argumentaatioanalyysi lehdistön ensireaktiosta Venäjän hyökkäykseen Ukrainassa helmikuussa 2022 - Lähde, Teemu (2024)
Tässä kandidaatintutkielmassa selvitän, miten suomalainen media käsitteli Ukrainan sotaa koskevan mediasisällön vaikutuksia suomalaisiin lapsiin ensimmäisen kahden viikon aikana Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan helmikuussa 2022. Tutkin, millaisia mielipiteitä ja argumentteja asiasta esitettiin. Tutkimusaineistooni kuuluvat aiheeseen liittyviä argumentteja sisältävät jutut Helsingin Sanomista, Ilta-Sanomista ja Yleisradiolta.