Vuorovaikutus ja motivaatio kilpaurheilussa ja koulumaailmassa - Hautamäki, Miro (2023)
Tutkimuksessa on tutkittu peruskoulun opettajia, jotka lisäksi valmentavat kilpaurheilujoukkuetta. Tutkimuksessa selvitetään valmentamisessa ja opettajuudessa käytettäviä vuorovaikutuksen ja motivoinnin keinoja.