Lapsen ja vanhemman yhteydenpidon merkitys perheen jälleenyhdistämiseen - Peippo, Heini (2023)
Kandidaatintutkielmani tarkoituksena on tarkastella millaisia tekijöitä huostaanotetun ja sijaishuoltoon sijoitetun lapsen ja hänen vanhempansa keskinäisessä yhteydenpidossa ja suhteessa esiintyy, ja miten nämä vaikuttavat perheen jälleenyhdistämisen tavoitteeseen. Tutkimusmenetelmänä käytän kuvailevaa eli narratiivista kirjallisuuskatsausta. Tutkimusaineistoni koostuu vertaisarvioiduista tutkimusartikkeleista sekä väitöskirjasta.